Wie we zijn?

Met een ervaring van meer dan 23 jaar is ECO-FINANCIËN het eerste platform dat zich exclusief toelegt op de financiering van projecten die zijn geregistreerd bij de Autorité des Marchés Financiers onder de status van Participatory Investment Advisor.

Met een kapitaal van € 1.926.322,00, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister onder nummer 802 497 659 541, met maatschappelijke zetel te "Antonio Vázquez 35, Fuencaliente De La Palma", en geregistreerd als Participatory Investment Advisor bij het Single Register of Insurance, Banking en financiële tussenpersonen onder nummer 5841002540. E-mail: contact@eco-financien.com

Wat we aanbieden?

Wij verstrekken u leningen tegen zeer flexibele voorwaarden. Onze rentetarieven variëren afhankelijk van het gevraagde bedrag en de betalingstermijn. Onze tarieven zijn relatief laag en variëren tussen de 2% en 8,90%. Kiezen voor de Persoonlijke Lening betekent profiteren van een vaste rentevoet. Inbegrepen tussen 2% en 8,90%, verandert niet voor de duur van uw lening. U kiest het bedrag en de duur die het beste bij uw situatie passen. Dankzij de Persoonlijke Lening kunt u een bedrag lenen van € 3.000 tot € 5.000.000 over een periode van 12 tot 240 maanden.

Dankzij de Persoonlijke Lening kunt u een bedrag lenen van € 3.000 tot € 5.000.000 over een periode van 12 tot 240 maanden.

Onze sterke punten

Uw registeraccountant en zijn medewerkers volgen regelmatig opleidingen over alle aspecten van hun tussenkomsten, om hun vaardigheden en knowhow te versterken.

Onze missie

Het is onze taak om te financieren, om u te begeleiden om alle onderwerpen die uw erfenis betreffen te optimaliseren: sparen, plaatsen, beleggen, belastingen.

150,000+

Klanten

€ 2 miljard+

geleend
Klantbeoordeling

Onze laatste acties

financiële school

Om deel te nemen aan de ontwikkeling en een betere controle van de financiën te vergemakkelijken, bieden we studenten een openbare en participatieve financiële opleidingsschool.

Studie laboratorium

Ons laboratorium stelt studies en biomedische analyses tot uw dienst met apparatuur van de nieuwste generatie, behandeld door ons team dat voor u is opgeleid.

Medisch Centrum

Ons medisch centrum uitgerust met de nieuwste generatie apparatuur met een gekwalificeerd team maakt ons de leider, erkend door de verschillende onderscheidingen die ons zijn toegekend.

Wij zijn hier om u te helpen

Neem contact op met ons

Een lening aanvragen

Een verzoek doen